Me

Kumppanian Kaisu luo hyvinvointia asiakkaille ja työyhteisölle

Projektipäällikkö Kaisu Aarno-Kaisti haluaa tuoda iloisella asenteella aurinkoa muidenkin päiviin sekä etäpalavereissa että livekohtaamisissa. Kumppanian työporukassa Kaisu on pidetty taukojumppien vetäjä sekä muiden tsemppaaja. Asiakasprojekteissa langat pysyvät käsissä rautaisen organisointikyvyn avulla. 

Projektipäällikkönä Kumppaniassa toimivan Kaisun vahvinta osaamisaluetta on juuri projektien johtaminen. Viestintäprojektien vetäminen vaatii huolellista suunnittelutyötä, laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä useiden asioiden huomioonottamista samanaikaisesti. Kaisu vetää niin verkkosivu-uudistukset kuin julkaisuprojektit pikkutarkasti maaliin. 

– Viestintää tarvitaan jatkuvasti organisaation jokaisessa toiminnossa. Sisäinen viestintä unohtuu valitettavan usein, mutta siihen olisi tärkeä panostaa. Hyvä ulkoinen viestintä kumpuaa toimivasta sisäisestä viestinnästä, ja se on myös merkki organisaation hyvinvoinnista, Kaisu korostaa.  

Viestinnän laajuuden ja kokonaisvaltaisuuden ymmärtäminen voi ottaa aikaa, mutta siihen panostaminen kannattaa.  

– Avoin ja aktiivinen viestintä luo positiivista mielikuvaa yrityksestä, Kaisu muistuttaa. 

Hyvinvointia edistävä innostuja

Kaisu on aina avoin kaikelle tekemiselle ja uuden oppimiselle. Liikuntaa aktiivisesti harrastavalle Kaisulle hyvinvointiin liittyvät teemat ovat lähellä sydäntä niin töissä kuin vapaa-ajalla.  

Myös viestinnällä Kaisu näkee tärkeän roolin organisaation hyvinvoinnin edistämisessä. Hyvä ja avoin viestintä edesauttaa työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden luomisessa.  

Hyvä ja avoin viestintä edesauttaa työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden luomisessa.  

– Hyvinvointi koostuu aina monesta tekijästä. Työyhteisö voi tukea hyvinvoinnin rakentumisessa, mutta lopulta olennaista on, mitä itse tekee tai jättää tekemättä. Onkin mielenkiintoista, mitkä asiat kukin kokee tärkeäksi ja vaikuttavan omaan hyvinvointiinsa, sillä se on niin yksilöllistä, Kaisu pohtii. 

Omalle työyhteisölleen Kaisu on vetänyt esimerkiksi hyvinvointikampanjan, jossa keskityttiin viikoittain johonkin hyvinvoinnin osa-alueeseen, kuten työn tauotus, ergonomia, uni ja digitaalinen hyvinvointi. Asiakkaille pidettävät työhyvinvointiin liittyvät valmennukset ja työpajat ovat myös suunnitelmissa. 

Kielenhuolto viimeistelee viestin laadun

Englanninkielisen BBA-tutkinnon sekä kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittanut Kaisu tekee mielellään asiakasprojekteja myös englannin kielellä ja nauttii kansainvälisistä vivahteista työssään. Berliiniläisessä viestintätoimistossakin työskennelleeltä Kaisulta taipuu myös saksan kieli, ja paria muutakin on tullut opiskeltua. 

Hän on aina ollut kiinnostunut oikeinkirjoituksesta ja selvittää mielellään kielenhuoltoon liittyviä kysymyksiä.

Kielen kiemurat kiehtovat Kaisua monella tavalla. Hän on aina ollut kiinnostunut oikeinkirjoituksesta ja selvittää mielellään kielenhuoltoon liittyviä kysymyksiä. Tässä auttaa tarkkuus ja hyvä kielikorva. Kumppanialle tekstien virheettömyys on ehdottoman tärkeää, mistä niin sanottu kahdet silmät -menetelmä juontaa juurensa. Kaikki tekstit kulkevat siis kahden henkilön silmien läpi, useat niistä myös Kaisun.  

– Isken aina kärppänä kiinni, jos tarjolla on oikoluettavaa. Se on rentouttavaa ja mukavaa puuhaa, jota voisin tehdä vaikka kellon ympäri, Kaisu paljastaa. 

Kaisun supervoima-alueet

  • projektin- ja kokonaisuuksien hallinta 
  • oikoluku ja kielenhuolto  
  • työhyvinvointi  
  • verkkosivuprojektit ja -uudistukset 
  • kansainväliset projektit 

”Kaisu on hyvinvoinnin lähettiläs, joka tuo meille muille loistavaa energiaa. Hän on aina positiivisella asenteella valmis uuteen!” -Kumppikset

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.