Vihreä siirtymä

 

Vihreän siirtymän viestintäpalvelut – vauhdittamassa kestävää tulevaisuutta

Vihreän siirtymän kynnyksellä Kumppania tarjoaa asiantuntevat viestintäpalvelut, jotka tukevat yrityksiä ja verkostoja kohti kestävämpää huomista. Yhdistämme syvällisen liiketoiminnan ymmärryksen strategisen ja operatiivisen viestinnän toteutukseen. Varmistamme, että viestisi resonoi laajalti ja vaikuttavasti.

Olemme erikoistuneet vihreän siirtymän yritysten ja verkostojen ainutlaatuisten tarpeiden ymmärtämiseen. Tarjoamme kattavat palvelut strategisen viestinnän suunnittelusta mediayhteistyöhön ja vastuullisuusviestintään. Tavoitteenamme on rakentaa vaikuttavaa viestintää, joka tukee liiketoimintastrategiaasi, tunnistaa kohderyhmäsi ja luo heille merkityksellistä, kohdennettua viestintää.

Palveluvalikoimamme kattaa muun muassa

 • Strategisen ja operatiivisen viestinnän toteutus
  Suunnittelemme ja toteutamme viestintää, joka tukee yrityksesi tavoitteita ja vastaa vihreän siirtymän haasteisiin.
 • Mediayhteistyö ja mediatilaisuudet
  Laadimme ja lokalisoimme tiedotteet, järjestämme mediatilaisuuksia ja koordinoimme tehokkaasti viestintää eri sidosryhmien kanssa – olipa kyseessä sitten Suomessa toimivat yritykset tai kansainväliset investoijat.
 • Vastuullisuusviestintä
  Vahvistamme viestintäsi vastuullisuusnäkökulmaa, mikä on keskeistä vihreän siirtymän yhteydessä.
 • Johdon sparraus
  Tarjoamme johdolle sparrausta, joka vahvistaa viestinnällistä johtajuutta ja auttaa navigoimaan vihreässä siirtymässä.
 • Viestintämateriaalien suunnittelu ja toteutus
  Luomme visuaalisesti houkuttelevat ja sisällöllisesti kohdennetut viestintämateriaalit, kuten esitteet, infograafit ja uutiskirjeet.
 • Sosiaalisen median strategiat ja sisällöntuotanto
  Autamme yritystäsi hyödyntämään sosiaalisen median kanavia tehokkaasti. Tuotamme sisältöä kansainvälisiin kanaviin ja ammattijulkaisuihin.

Olitpa sitten Suomeen investoiva kansainvälinen yritys, kansainvälistyvä suomalainen yritys tai Suomessa toimiva vihreän siirtymän yritys, Kumppania on viestintäkumppanisi. Ymmärrämme vihreän siirtymän moninaiset viestinnälliset haasteet ja mahdollisuudet, ja olemme omistautuneet auttamaan yritystäsi erottumaan, vaikuttamaan ja kukoistamaan kestävän kehityksen eturintamassa.

Kumppanina vihreässä siirtymässä teemme enemmän kuin viestimme – me luomme merkitystä.

Ota yhteyttä. Aloitetaan yhdessä matka kohti kestävämpää ja vihreämpää tulevaisuutta.

Jenni Rajahalme, +358 40 7205 755jenni.rajahalme@kumppania.fi