Ihmiset

Kumppanialaisten toimesta vuoden 2018 johtajaksi nimitetyn Leenan luotsauksessa unelmat muuttuvat innostaviksi tavoitteiksi. Visionäärin huomassa luontuvat niin uusien konseptien suunnittelu kuin strategisen viestinnän kehittäminenkin. Utelias löytöretkeilijäluonne innostuu mediakonseptien ja bränditarinoiden luomisesta. Erityisesti Leenaa kiinnostaa, kuinka asiakkaat saadaan viettämään aikaa yrityksen arvojen äärellä. Parasta tekemiseen omistautuvasta Leenasta on, kun hän saa kiteyttää strategian tarinoiksi ja innostaa ihmiset osaksi niitä.

Leena Roskala

toimitusjohtaja, partneri

040 508 1100
leena.roskala@kumppania.fi

Pia on toiminnan nainen, joka innostuu kehittämisestä, sparraamisesta ja isoihin kokonaisuuksiin vaikuttamisesta. Iloisen Pian intohimosektoreita ovat muutosviestintä, viestinnän strateginen suunnittelu ja kehittäminen sekä asiakaskokemuksen parantaminen. Sote-, hyvinvointi- ja kuntasektoria aktiivisesti seuraava vaikuttaja vastaa myös Kumppanian myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. Tiimityöstä syttyvän Pian piileviin huipputaitoihin lukeutuvat kyky havainnoida ihmisiä ja huomioida piiloon jäävät seikat. Toimelias yrittäjä hallitsee hankebyrokratian ja hyödyntää verkostoja timanttisella ammattitaidolla.

Pia Hirvonen

johtava asiantuntija, partneri

050 534 2795
pia.hirvonen@kumppania.fi

Jenni on todellinen vaikuttaja. Innostavalla esiintyjällä on takanaan satoja huippupalautteita niittäneitä koulutuksia ja pääpuheenvuoroja. Yli kymmenen vuotta YES-yrittäjyyskasvatuskeskuksen asiantuntijana toiminut Jenni saa yleisön innostumaan ja motivoitumaan aiheesta kuin aiheesta. Superpositiivisella Jennillä on yli 15 vuoden kokemus yrittäjyydestä sekä työelämän, yrittäjyyskasvatuksen ja viestinnän kehittämisestä että luennoimisesta. Jenni valmentaa muun muassa aiheista milleniaalisukupolvi asiakkaina ja työyhteisöissä, media- ja kriisiviestintä, tulevaisuuden työelämätaidot sekä yrittäjyys.

Jenni Rajahalme

puhuja, partneri

040 720 5755
jenni.rajahalme@kumppania.fi

Viileänvaalea strategiaihme on syntynyt kehittäjäksi. Nina ”projektijohtaja” Toivolan käsissä asiakkaiden kyyti on varmaa, hallittua, tuloksekasta – ja iloista. Mitä monimutkaisempi haaste, sitä suuremmalla intohimolla Nina siihen tarttuu. Asiakasyhteistyö, brändinhallinta, kriisiviestintä ja kokonaisvaltainen viestinnän suunnittelu saavat tämän naisen vauhtiin. Ninalla on yli 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnän tehtävistä kansainvälisen pörssiyrityksen arjessa. Ninan vastuulla ovat myös Kumppanian palvelutuotannon johtaminen, prosessien sujuvuus ja heimoverkoston kasvu. Puhuu sujuvasti suomea, nokiaa ja englantia.

Nina Toivola

operatiivinen johtaja

050 385 6513
nina.toivola@kumppania.fi

Ninan vastuualueisiin kuuluvat viestinnän suunnittelu ja sisällöntuotanto sekä erilaisissa projekteissa multitaskaaminen. Tunteellinen myötäeläjä innostuu yhdessä tekemisestä, pysyy sovituissa aikatauluissa ja rakastaa sujuvaa sanailua. Työyhteisöjen hyvinvoinnin ja fiiliksen kehittämisellä on erityinen paikka ihmisläheisen Ninan sydämessä. Työn ja hyvinvoinnin maisterin piileviin huipputaitoihin lukeutuvat tekstillä leikittely, intuitiivinen pelisilmä ja pettämätön tunneäly. Tarinointi, merkityksen metsästäminen ja yhdessä innostuminen saavat Ninan syttymään.

Nina Leppäniemi

viestinnän ja työhyvinvoinnin asiantuntija

044 728 9238
nina.leppaniemi@kumppania.fi

Laura on visuaalisen viestinnän asiantuntija, jolta löytyy kokemusta brändi-identiteettien, lehtikonseptien, sisältömarkkinoinnin sekä mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimistomme hillityn hallittu AD pukeutuu aina mustaan ja rakastaa (hyviä) oivalluksia. Muotoilujohtamisesta syttyvä Laura innostuu tilanteista, joissa ideoista saa jalostaa visuaalisesti näyttäviä ja kiinnostavia kokonaisuuksia. Tehokkaasti tekevä ja vinhasti visioiva Laura uskoo suoraviivaisuuteen, avoimuuteen ja rohkeaan tekemiseen.

Ilonan superhyppysissä valmistuvat Kumppanian lehtiprojektit niin diginä kuin printtinäkin. Ilmiömäisen projektijohtamisen taidon omaavalla Ilonalla suuret linjat ja pienet yksityiskohdat hoituvat prikulleen sovitusti ja tiukemmassakin aikataulussa. Sujuvasti sanaileva suomen kielen maisteri on perehtynyt muun muassa identiteetteihin sosiaalisessa mediassa. Nimensä veroisesti hymyilevä projektipäällikkö syttyy aikatauluista, tehtävälistoista ja pikkutarkoista suunnitelmista. Erityinen intohimo ovat asiakas- ja sidosryhmälehdet, sillä tekstit ovat aina parempia yhdessä kuin yksin. Editorina Ilona on käsittämättömän nopea ja huolellinen.

Ilona Nordlund

projektipäällikkö

044 062 4962
ilona.nordlund@kumppania.fi

Sonjan työ on erilaisten projektien johtamista ja lankojen käsissä pitelyä. Some, digitaalisuus ja kansainväliset asiakkaat ovat innostavan projektipäällikön ominta alaa. Avoin ja keskusteleva Sonja saa lisäboostia deadlineista ja on omimmillaan ideoidessaan uutta yhdessä muiden kanssa. Graafisia töitä tehneessä Sonjassa yhdistyvät loistava visuaalinen hahmotuskyky ja analyyttinen www-seurannan taito. Brainstorming-metodista syttyvän Sonjan tiedonjano on kyltymätön ja motto onkin: ”jos jotain en osaa, opettelen.” Työn lisäksi positiivisen innovaattorin pitää kiireisenä englanninkieliset jatko-opinnot MBA-tutkinnon parissa.

Sonja Sjögren

projektipäällikkö

044 019 0132
sonja.sjogren@kumppania.fi

Monipuolinen Tytti pitää pallot ilmassa ja nappaa kopin ketterästi. Missä menoa ja meininkiä, siellä myös Tytti. Partiolaisen mielenlujuudella tämä nainen ei stressaa juuri mistään, vaan luottaa asioiden järjestyvän. Uusia laitteita tai järjestelmiä Tytti lähestyy innokkaan uteliaasti ja itsevarmasti – manuaalit ovat vain niitä tarvitseville. Näppärän ja nopeasti muuttuviin tilanteisiin sopeutuvan Tytin sydän sykähtelee erityisesti kirjoittamiselle ja somettamiselle. Parhaimmillaan sosiaalinen moniosaaja on sekä luovassa tiimityössä että itsenäisen ahertamisen flow-tilassa – toisin sanoen aina.

Tytti Wallenius

viestintäassistentti

044 587 2444
tytti.wallenius@kumppania.fi