Ihmiset

Kumppanialaiset

Kumppaniassa jokainen saa olla sellainen kuin on ja tulla sellaiseksi kuin haluaa. Kumppaniassa hierarkia on matala, mahdollisuudet eivät. Kumppania haastaa, kannustaa ja näyttää tietä. Tarjoaa kahmaloittain vastuuta ja itsenäisyyttä, rutkasti luottamusta ja joustavuutta. Janoaa ammatillista intohimoa ja hengittää sen liekkiin. Kumppania on vaativa, sillä vain riittävän suuret odotukset luovat tilaa kasvaa ja pohjan ponnahtaa. Kumppania luo unelmien duunia, jossa jokaisella on lupa loistaa.

Määrätietoinen ja energinen Kaisu on luontainen projektipäällikkö. Tunnollinen urheilijaluonne nauttii olostaan lankojen pitelijänä ja hänellä on tarkat oikolukijan silmät. Tällä toiminnan naisella on aina monta rautaa tulessa niin työssä kuin vapaa-ajalla, ja tiukat aikataulut hiovat Kaisun tehokkaan työotteen huippuunsa. Valloittavalla hymyllä ja positiivisella asenteella varustetun projektipäällikön kanssa on kirjaimellisesti ilo työskennellä.

Kaisu Aarno-Kaisti

projektipäällikkö

050 384 8543
kaisu.aarno-kaisti@kumppania.fi

Pian matkassa riittää näkemystä, joista syntyy nopeasti tekoja. Pia on toiminnan nainen, joka innostuu kehittämisestä, sparraamisesta ja isoihin kokonaisuuksiin vaikuttamisesta. Tämä tulevaisuuden tutkimisesta kiinnostunut viestintävelho ymmärtää tulevaisuuden tarpeita ja tämän päivän tekoja. Sote-, hyvinvointi- ja kuntasektorin asiantuntijana Pia vastaa myös Kumppanian myynnin, markkinoinnin ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Ihmisistä kiinnostuneella yrittäjällä on kyky havainnoida ihmisiä, huomata piiloon jäävät seikat ja hyödyntää verkostoja timanttisella ammattitaidolla.

Pia Hirvonen

myynti- ja markkinointijohtaja, strategi (yritysasiakkaat, kunnat ja hyvinvointialueet), partneri 

050 534 2795
pia.hirvonen@kumppania.fi

Määrätietoisella asenteella varustettu viestinnän generalisti Jenna on vahva projektijohtaja. Hänelle ominaista on koordinoida samanaikaisesti useita projekteja hyvällä laadulla huolehtien tarkasti aikatauluista. Hänen osaamisensa keskiössä onkin kokonaisuuksien hallinta ja ongelmanratkaisu. Luontevasti Jenna on omimmillaan vaativissa projektikokonaisuuksissa, kuten esimerkiksi lehtijulkaisujen tuottamisessa. Jenna rakastaa uuden oppimista ja on aina valmis perehtymään aiheeseen kuin aiheeseen, kun tilanne näin vaatii. Helposti lähestyttävänä persoonana hän haluaa aina välittää asiakkaille tunteen siitä, että asiat kyllä hoituvat.

Jenna Kainulainen

asiakasvastaava, projektipäällikkö 

044 728 9238
jenna.kainulainen@kumppania.fi

Idearikas Essi tuo aitoa lisäarvoa asiakkaille tuottamalla ajan trendeihin sopivaa viestintää suunnitelmallisesti kanavat, kohderyhmät ja analytiikan huomioiden. Essin asiantuntijuuden ytimessä ovat brändien rakentaminen ja -hallinta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, brändien vastuullisuus sekä sosiaalinen media. Essi toimii aina liiketoimintatavoitteet vahvasti mielessä pitäen ja kehittää uusista ideoista yrityksen arvot huomioivia konkreettisia suunnitelmia. Hänen käsissään syntyy markkinointihenkisiä, saavutettavia ja hakukoneoptimoituja sisältöjä, jotka jäävät mieleen.

Essi Konu

markkinointisuunnittelija

044 491 0048
essi.konu@kumppania.fi

Kristiina on luova käytännönihminen, joka innostuu asioiden kehittämisestä. Tämä monitaitoinen suomen kielen ja viestinnän asiantuntija oikoo koukeroita, karsii kapuloita ja luo helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Kristiinalla on taito ymmärtää viestinnän haasteet myös liiketoiminnan näkökulmasta, ja hän ottaa haltuunsa sekä pienet että isot projektit määrätietoisella otteellaan. Omimmillaan hän on suunnitellessaan ja kehittäessään viestinnän kokonaisuuksia yhdessä asiakkaan kanssa. Kristiinan iloinen asenne välittyy niin asiakkaille kuin kollegoille, ja hänen kanssaan ideat saavat aina uutta virtaa. Kristiinan ollessa asian äärellä, voi luottaa, että tulosta syntyy.

Kristiina Kortelainen

projektipäällikkö

044 493 8620
kristiina.kortelainen@kumppania.fi

Jaanan supervoima on kyky nähdä asiakkaan toiminta kuvina ja tarinoina. Hänellä on taito tuulettaa ajatuksia ja saada aikaan oivalluksia. Hän hoitaa sekä graafisen suunnittelun että brändien kehittämisen parin vuosikymmenen vankalla kokemuksella. Jaana innostuu asiakkaan auttamisesta ja haasteiden nujertamisesta: hän tunnistaa olennaisen ja taituroi monimutkaisista asioista helposti silmäiltäviä ja omaksuttavia visuaalisia kokonaisuuksia. Jaanan kanssa yhteistyö käy kuin tanssi!

Jaana Kurvinen

graafinen suunnittelija

040 631 7080
jaana.kurvinen@kumppania.fi

Esittely tulossa!

Salla Kytöharju

sisällöntuottaja

salla.kytoharju@kumppania.fi

Kekseliäällä graafikollamme Tiinalla on ilmiömäinen kyky kiteyttää ilmaan heitetyt ideat mieleenpainuviksi visuaalisiksi viesteiksi. Monikanavaisuuden ymmärtävänä asiantuntijana hän huomioi sisällöissä taitavasti erilaisten viestintäkanavien vaatimukset sekä saavutettavuuden. Tämän luovan taiturin käsissä syntyy helposti ymmärrettäviä materiaaleja, joiden pariin palataan yhä uudelleen – mutta myös laajempia sisältökokonaisuuksia, kuten esimerkiksi yrityksen tunnelman tiivistävä brändi-ilme. Koska Tiina on tehnyt intohimostaan ammatin, seuraa hän aktiivisesti graafisen alan trendejä ja tietää, millainen visuaalinen viestintä erilaisiin kohderyhmiin vetoaa.

Tiina Liuska

graafinen suunnittelija

040 0516 257
tiina.liuska@kumppania.fi

Johanna on idearikas viestinnän ja markkinoinnin osaaja, jolla on monipuolinen kokemus erilaisista toimintaympäristöistä aina kuntasektorista kansainväliseen akatemiaan. Lähes 20-vuotisen työuransa aikana hän on kasvanut mukautumiskykyiseksi tiimipelaajaksi, joka pystyy nopeasti omaksumaan uusia asioita ja soveltamaan osaamaansa käsillä olevaan haasteeseen. Johannan työpöydällä syntyy näppärästi sisältöjä sekä suunnitelmia ja verkkokehityksessä hän on omimmillaan. Hän nauttii myös yhteistyön rakentamisesta sekä suhteiden luomisesta eikä kaihda esiintymistäkään, joka onnistuu myös englannin kielellä.

Johanna Luotolinna

asiakasvastaava, projektipäällikkö 

044 379 6081
johanna.luotolinna@kumppania.fi

Ilmiömäisen projektijohtamisen taidon omaavalla Ilonalla suuret linjat ja pienet yksityiskohdat hoituvat prikulleen sovitusti ja tiukemmassakin aikataulussa. Vastaava tuottajamme ylläpitää tuotannon kokonaiskuvaa ja varmistaa, että hommat etenevät sovitusti myös poikkeustilanteissa. Ilona on empaattinen, huolellinen ja prosessit tarkasti hallitseva asiantuntija. Hän on luotettava olkapää kumppislaisten tukena ja haluaa vilpittömästi auttaa muita. Sujuvakynäinen suomen kielen maisteri edistää intohimolla aitoa vastuullisuutta puheissa ja teoissa. Nimensä veroisesti hymyilevä Ilona tekee takuulla sen, mitä lupaa – ja enemmänkin.

Ilona Nordlund

vastaava tuottaja

044 791 5730
ilona.nordlund@kumppania.fi

Valloittava persoona ja kokenut viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija Jenni tuntee tulevaisuuden työelämän, verkostojen ja kriisiviestinnän salat. Vuorovaikutuksen matkasaarnaajaksi itseään kutsuva hersyvä persoona on esiintynyt sadoissa tilaisuuksissa lisäämässä ymmärrystä ihmisten johtamisesta ja sukupolvieroista modernissa työelämässä. Vakuuttavuudellaan mieleenpainuva Jenni ei pelkästään innosta, vaan myös suunnittelee ja toteuttaa aidosti asiakkaiden viestintää parantavia valmennuksia ja muita projekteja. Viestintäyrittäjyyden lisäksi hän toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan yrittäjyyskasvatuksen ja työelämän asiantuntijana erilaisissa hankkeissa.

Jenni Rajahalme

asiantuntija (yhteiskuntasuhteet, valmennukset), strategi, partneri 

040 720 5755
jenni.rajahalme@kumppania.fi

Leena on rautainen osaaja, joka on omimmillaan rajapinnalla, jossa työntekijänäkökulma ja asiakaskokemus kohtaavat. Yrittäjänä Leena ymmärtää laaja-alaisesti viestinnän tarttumapinnan liiketoimintaan. Kumppanian johtamisen lisäksi hän toimii asiakkaiden johdon apukätenä ja on mukana ratkaisemassa arjen haasteita, myös kriiseissä, viestinnän keinoilla. Brändien, strategioiden ja organisaatiokulttuurien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä Leenan erikoisalaa ovat asiakas- ja henkilöstömediat – kanavat, joiden kautta välitetään kohderyhmiä kiinnostavia tarinoita.

Leena Roskala

toimitusjohtaja, strategi, partneri 

040 508 1100
leena.roskala@kumppania.fi

Maiju on empaattinen ja tiedonhaluinen moniosaaja, jonka intohimosektorille kuuluu viestinnän laaja-alainen kehittäminen. Hän rakastaa ilmiöiden ja haasteiden taustoihin perehtymistä. Maijulla on kyky sisäistää ja tiivistää laajatkin aiheet ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi. Sisäisen viestinnän ja vastuullisuusviestinnän ohella esimerkiksi strategian jalkauttaminen arkisiksi viestinnän ohjenuoriksi on hänen ehdotonta osaamisalaansa. Myös erilaiset tapahtumatuotannot saavat hänen sydämensä sykkimään innostuneeseen tahtiin. Maijun rauhoittava olemus, asiantuntijuus ja neuvokkuus tilanteessa kuin tilanteessa tuovat aitoa tukea asiakkaiden arkeen.

Maiju Santikko

projektipäällikkö

044 735 3611
maiju.santikko@kumppania.fi

Kekseliäs graafinen suunnittelija Eveliina nappaa nopeasti jujusta kiinni sekä visualisoi vaikeatkin prosessit ja strategiat helposti hahmotettavaan muotoon. Suunnittelussa Eveliina tykkää viedä visuaalisuuden aina hitusen pidemmälle, kertoa tarinoita ja huomioida myös vastuullisuusnäkökulman tekemällä grafiikoista ihmisläheisiä ja kaikille saavutettavia. Taide on lähellä Eveliinan sydäntä, ja taiteellisuus näkyy myös hänen työssään, sillä hän on taitava piirtämään kuvituksia. Eveliinalla ideoita riittää, ja omimmillaan hän on, kun hänelle antaa sopivasti haastetta ja luomiseen vapaat kädet. Vuosien tuoma kokemus näkyy varmana tekemisenä, ja valmista tuleekin käden käänteessä!

Eveliina Sillanpää

graafinen suunnittelija

044 515 6900
eveliina.sillanpaa@kumppania.fi

Sonjan työ on asiakkuuksien hoitamista, projektien johtamista ja lankojen napakkaa käsissä pitelyä. Some, digitaalisuus ja kansainväliset asiakkaat ovat innostavan ja tehokkaan projektipäällikön ominta alaa. Valoisa ja keskusteleva Sonja nauttii deadlineista ja on omimmillaan ideoidessaan uutta yhdessä muiden kanssa. Graafisia töitä tehneessä Sonjassa yhdistyvät loistava visuaalinen hahmotuskyky ja kokonaisvaltainen viestinnän osaaminen. Brainstorming-metodista syttyvän Sonjan tiedonjano on kyltymätön ja motto onkin: ”jos jotain en osaa, opettelen.”

Sonja Sjögren

asiakasvastaava, projektipäällikkö 

044 019 0132
sonja.sjogren@kumppania.fi

Laura on Kumppanian visuaalisen viestinnän asiantuntija, jolla on timantinkova kokemus brändi-identiteettien, lehtikonseptien sekä mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Yksityiskohdat täydellisesti hallitseva AD:mme pukeutuu aina mustaan ja rakastaa (hyviä) oivalluksia. Muotoilujohtamisesta syttyvä Laura innostuu tilanteista, joissa ideoista ja hiljaisista signaaleista saa jalostaa visuaalisesti näyttäviä ja vaikuttavia kokonaisuuksia. Viiltävän analyyttinen Laura uskoo avoimuuteen ja suoraviivaisuuteen – sekä hämmästyttää nopeudellaan päivittäin.

Laura Telin

Art Director

044 587 2443
laura.telin@kumppania.fi

Viileänvaalea strategiaihme on syntynyt kehittäjäksi. Ninan käsissä asiakkaiden matka on varmaa, hallittua, tuloksekasta – ja iloista. Mitä monimutkaisempi haaste, sitä suuremmalla intohimolla Nina siihen tarttuu. Asiakasyhteistyö, strategiat, brändinhallinta ja kokonaisvaltainen viestinnän suunnittelu saavat tämän naisen vauhtiin. Kumppaniaan tullessaan Ninalla oli jo yli 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnän tehtävistä kansainvälisen pörssiyrityksen arjessa. Ninan vastuulla on myös Kumppanian kehityksen johtaminen ja toimialaympäristön luotaaminen.

Nina Toivola

kehitysjohtaja, strategi

050 385 6513
nina.toivola@kumppania.fi

Monipuolisen työkokemuksensa ansiosta Heli on projektityöskentelyn ammattilainen. Kumppaniassa iloisen lempääläisen työpöydällä valmistuvat sulassa sovussa niin yksittäiset artikkelit kuin projektikokonaisuudetkin. Työelämän pyörteissä generalistiksi kasvanut Heli puhuu neljää kieltä ja innostuu kansainvälisestä liiketoiminnasta. Monikulttuuriseen viestintään ja digimarkkinointiin erikoistuneen Helin valttina ovat hyvät koordinointi- ja vuorovaikutustaidot. Tämä multitaskaajaksi tunnustautuva proikkari kiinnostuu helposti uusista asioista ja tarttuu rohkeasti haasteisiin. Kun kyse on omasta osaamisesta, Helin rima on korkealla.

Heli Vainio

projektipäällikkö

040 579 1107
heli.vainio@kumppania.fi

Innostuva ekstroverttimme Karla tarttuu innolla uuteen, ja proikkaroi projektit maaliin säntillisesti ja hyvällä fiiliksellä. Karla suhtautuu erityisellä intohimolla somekanavien kokonaisvaltaiseen kehitystyöhön, rekryviestinnän luotsaamiseen ja työnantajamielikuvien tuunaamiseen. Tämä taitava kynäilijä ja monipuolinen sisällöntuottaja herättää sanat eloon sielukkaiksi ja selkeiksi kokonaisuuksiksi. Projektipäällikkönä Karla latoo rohkeasti pöytään freesejä näkökulmia ja ajatuksia. Tämä utelias viestinnän löytöretkeiljä ja vankkumaton tiimipelaaja on monipuolinen tehopakkaus ja sulava yhdistelmä entisen kilpaurheilijan määrätietoista luonnetta ja lempeän huolehtivaa otetta.

Karla Viitala

asiakasvastaava, projektipäällikkö 

044 788 9671
karla.viitala@kumppania.fi

Monipuolinen Tytti pitää pallot ilmassa ja nappaa kopin ketterästi. Missä menoa ja meininkiä, siellä myös Tytti. Partiolaisen mielenlujuudella tämä nainen ei stressaa juuri mistään, vaan luottaa asioiden järjestyvän. Uusia laitteita tai järjestelmiä Tytti lähestyy innokkaan uteliaasti ja itsevarmasti – manuaalit ovat vain niitä tarvitseville. Näppärän ja nopeasti muuttuviin tilanteisiin sopeutuvan Tytin sydän sykähtelee erityisesti kirjoittamiselle ja somettamiselle. Parhaimmillaan sosiaalinen moniosaaja on sekä luovassa tiimityössä että itsenäisen ahertamisen flow-tilassa – toisin sanoen aina.

Tytti Wallenius

viestintäsuunnittelija

044 587 2444
tytti.wallenius@kumppania.fi

Kumppanian hallitus

Puheenjohtaja Teijo Virtanen, toimitusjohtaja, High Peak Finland Oy.
Jäsenet Sari Mäkitalo, aluejohtaja, Tehokuivaus Oy, sekä Kumppanian osakkaat Leena Roskala, Pia Hirvonen ja Jenni Rajahalme.

Kumppanian hallituksen puheenjohtaja Teijo on synnynnäinen yrittäjä ja ehtiväinen yhdistysaktiivi, jolla on aina monta rautaa tulessa. Hänellä on vertaansa vailla olevat verkostot ja vuosikymmenten kokemus liikkeenjohdon tehtävistä, hallitustyöskentelystä, myynnistä ja markkinoinnista. Ennen kaikkea hänellä on tahtoa viedä Kumppaniaa eteenpäin kohti menestystä. Hän on ollut uransa aikana niin monessa mukana, että hän on ehtinyt nähdä oikeastaan kaiken, mitä yritystoiminnassa nähdä voi. Teijo tuo Kumppanian hallitustyöskentelyyn syvällistä kokemusta ja johtamisen jämäkkyyttä ja vie katseen tulevaan kohdistamalla huomion prikulleen oikeisiin asioihin.

Teijo Virtanen

hallituksen puheenjohtaja

Sarilla on vuosikymmenten kokemus yrittäjyydestä ja liiketalouden suunnittelusta. Hän on nopea ja välkky yhdistämään talousymmärryksen käytännönläheiseen ja ymmärrettävään ajatteluun. Hän havaitsee, löytää ja summaa haasteet, epäkohdat ja korjaustarpeet – tai päinvastoin asiat, jotka ovat äärimmäisen hyvin. Kun Sarin nopeat hoksottimet, tehokas työskentelyote ja taito organisoida yhdistetään kirkkaisiin ajatuksiin ja vilpittömään haluun auttaa, saadaan aikaan vaikuttavia tekoja.

Sari Mäkitalo

hallituksen jäsen

Heimo – Ei olla saman katon alla, mutta silti samaa perhettä

Heimolaisemme ovat oman osaamisalueensa taitajia ja meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Olemme taitavia yhdistelemään omaa ja heimon osaamista asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Heimolaiset täydentävät meitä, kun tarvitsemme lisäresursseja tai lisäasiantuntijuutta.

Anne Whellams

Anne on sote-palvelujärjestelmän kehittäjä, jolla on kansainvälinen kokemus sektorin muutostilanteista lainsäädännön ja toimintapolitiikan muutoksista aina yksittäisten toimintamallien uudistamiseen.

Emilii Dove

Emilii on proviisori ja ravitsemusasiantuntija, jonka kynästä syntyvät terveyteen ja liikuntaan liittyvät artikkelit ja vaativammatkin lääketieteelliset tekstit. Englannissa asuva Principal Medical Writer kirjoittaa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Heidi Valtonen

Heidi on tehokas ja taitava multitaskaaja, jonka graafisen luovuuden tuloksista pääsevät monet asiakkaammekin nauttimaan. Heidin hallussa on myös saavutettavuusdirektiivin salat ja monta muuta Kumppanian palveluihin liittyvää dataa.

Katri Mäenpää

Katri on sisällöntuottaja, jonka asenteella kaikki onnistuu. Aina. Katrilla on myös erinomainen kyky löytää inhimillinen näkökulma tiukimpiinkin yritysjohdon haastatteluihin.

Mari Waegelein

Mari on ammattivalokuvaaja ja kuvataiteilija. Asiakkaamme arvostavat brändin visualisoinnin ja tarkoitukseensa hienosti istuvien kuvien lisäksi Marin tapaa tehdä kuvaustilanteesta mukava ja rento.

Miia Virtanen

Miia ja Lingo Languages Oy ovat Kumppanian arjen kumppaneita, kun tarvitaan vähänkin eksoottisempaa kieltä. Lingolaiset auttavat asiakkaitamme viestimään, ja myös lokalisoimaan viestinsä, monikielisemmin.

Pauli Pukaralammi

Pauli on innostava työyhteisön kehittäjä pitkällä kokemuksella. Parempaa työpäiväkokemusta luovalla Paulilla on käytössään 360-kysely työhyvinvointijohtamisen ja työyhteisön kehittämistoimintaan.

Santeri Kyrövaara

Santeri ja Framill Oy ovat Kumppanian luottopakki erityisesti silloin, kun on kyse verkkosivujen ketterästä suunnittelusta ja ylläpidosta. Framillin kanssa luomme asiakkaiden tarpeisiin sekä pieniä että isompia verkkosivukokonaisuuksia.

Susanna Kallama

Susannan kanssa yhteistyö on vahvasti kunta- ja vaikuttajaviestinnän kehittämisessä sekä sote- ja maakuntauudistuksen sisällöissä.

Susanna Korkiatupa

Susanna toimii Kumppanian ulkoistettuna julkaisujen tuottajana ja tarttuu silloin tällöin myös tekstin tekemiseen. Entisenä kumppanialaisena Susanna on Heimon ensimmäisiä jäseniä.

Tuomas Miettinen

Tuomas ja sata muuta Aste Helsinki Oy:n ammattilaista ovat kumppaneitamme digi- ja printtiviestinnän kokonaisratkaisuissa. Yhdessä kokoamme viestinnän, tuotannon sekä tekniset alustat tehokkaiksi ja järkeviksi palveluiksi.

Veera Korhonen

Veeran tapaa useimmiten kameran takana ja hänen pettämättömällä osaamisellaan otettuja kuvia näkee Kumppanian asiakkaiden medioissa. Veera on tunnettu myös Tyyliä metsästämässä -blogin kirjoittajana.

Sinä?

Aika ajoin kaipaamme lisäkäsiä. Jos olet taitava ja kokenut graafikko tai sisällöntuottaja ja yhteistyö kanssamme kiinnostaa, ota yhteys Kumppanian Leena Roskalaan. Meillä on heimossa tilaa osaaville, hyville tyypeille!