Me

Kumppanian Jenni on kokenut puhuja ja työyhteisöjen ravistelija

Työelämän sukupolvieroihin ja johtamisen saloihin perehtynyt Jenni Rajahalme on yksi Kumppanian omistajista. Hän on valloittava ja vakuuttava puhuja, joka on kiertänyt sadoissa tilaisuuksissa lisäämässä ymmärrystä hyvästä johtamisesta.  

Teknologiateollisuudessa uransa aloittanut Jenni inhoaa rutiineja ja pohtii päivittäin, mikä maailmassa voisi olla toisin. Suurimman osan 2000-luvusta hän on toiminut sekä viestintäyrittäjänä että lasten ja nuorten työelämätaitoja kehittävässä verkostossa asiantuntijana. Aiemmin hän toimi myös Suomen Nuorkauppakamarien kansallisena puheenjohtajana. 

Erityisesti sukupolvierot ja johtaminen työelämässä ovat Jennin mielenkiinnon ja asiantuntijuuden ytimessä.

Jenniä kiinnostaa työelämä kaikkine ulottuvuuksineen. Erityisesti sukupolvierot ja johtaminen työelämässä ovat Jennin mielenkiinnon ja asiantuntijuuden ytimessä. Hän on matkannut koulutuksissa ympäri maailmaa selvittämässä tulevaisuuden johtamistaitoja ja uuden sukupolven johtamista. 

– Ihmisten johtaminen vaatii sukupolvierojen ymmärrystä. Mitä paremmin ymmärtää, mistä ihmiset ovat tulleet tai mihin maailmankuvaan he ovat syntyneet, sitä paremmin heitä voi johtaa, kiteyttää Jenni. 

Lukuisien projektien suunnittelussa ja käytännön työssä mukana ollut Jenni linjaa, että vuorovaikutuksella voidaan ratkaista isojakin ongelmia organisaatioissa. Se on oikeastaan kaiken elinehto. 

– Ilman vuorovaikutusta liiketoiminta, henkilöstö tai muut yrityksen osa-alueet eivät voi kehittyä. Mitä enemmän katsetta haluaa pitää tulevaisuudessa, sitä enemmän vaaditaan jatkuvaa vuoropuhelua eri sidosryhmien kanssa. 

Mieleenpainuva esiintyjä

Jenni tunnetaan valloittavana puhujana. Hän esiintyy vuosittain erilaisissa asiakas- ja henkilöstötilaisuuksissa sekä seminaareissa ja kutsuu itseään humoristisesti vuorovaikutuksen matkasaarnaajaksi. Jennin puheenvuorojen teemat keskittyvät viestintään, työelämän sukupolvieroihin ja johtajuuden hurmausliikkeisiin. 

– Vahvuuteni puhujana on taito esittää asiat ymmärrettävästi käytännönläheisten esimerkkien kautta. Bisneselämän kiemuroita on helpompi sisäistää, kun ne liitetään meille kaikille tuttuun arkeen. Arkiset esimerkit myös koskettavat ja innostavat ihmisiä, Jenni selventää. 

Vahvuuteni puhujana on taito esittää asiat ymmärrettävästi käytännönläheisten esimerkkien kautta.

Esiintymistilanteessa yleisön mielenkiinto herätetään konkreettisten esimerkkien lisäksi huumorilla ja läsnäololla. Vaikka Jennillä on satoja puhujakeikkoja takana, hän on aina yhtä innoissaan noustessaan lavalle, kirjaimellisesti tai virtuaalisesti.  

– Keynote-puheenvuorojen taustalla on todella laajaa valmistautumista. Käytännössä puheenvuorojen jokainen minuutti on mietitty etukäteen. Pyrin pöyhimään puheenvuorojen teemoja raikkailla näkökulmilla. Puheenvuorot myös räätälöidään aina asiakaskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa, jotta ne iskevät kohderyhmään oikein.  

Puhekeikkojen ja puhuja- ja valmennuspalveluiden kehittämisen lisäksi yhteiskuntavastuusta kiinnostunut Jenni toimii Kumppanian arjessa aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. 

– Näen maailman vastuullisuuden näkökulmasta. Jos meillä on yrityksenä mahdollisuus vaikuttaa eri verkostoissa ja kehittää asioita, totta kai haluamme hyödyntää asiantuntijuuttamme siihen. Ammatillinen osaaminen pitää käyttää laajasti hyväksi ja edistää niin asiakkaiden etua kuin yhteistä hyvää. 

Jennin supervoima-alueet

  • esiintyminen ja valmennukset 
  • tulevaisuuden työelämä
  • johtajuus 
  • kriisiviestintä 
  • yhteiskuntavastuu- ja verkosto-osaaminen

Saisipa Jennin positiivisen energian purkitettua pahojen päivien varalle. Jenni on varustettu vankalla asiantuntijuudella, positiivisella asenteella sekä kyvyllä ottaa kaikki ihmiset ja asiat huomioon.

–Kumppikset 

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.