Yleinen

Kumppanian tärpit SuomiAreenaan

Porissa jo 13. kertaa järjestettävä SuomiAreena starttasi maanantaina tihkusateen siivittämänä. Ohjelmaan on mahtunut jo keskusteluita niin ilmastonmuutoksesta kuin tulevaisuuden terveyspalveluistakin, ja tulevina päivinä on luvassa paljon mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa. Kumppania suosittelee erityisesti seuraavia keskustelutilaisuuksia kaikille SuomiAreenassa vieraileville!

Suomi – taantuva takapajula vai moderni hyvinvointi-innovaattori?

Tiistai 16.7. klo 14:30, Antinkatu 5

Teknologiateollisuus ry:n ja Tieto Oyj:n järjestämässä keskustelutilaisuudessa pohditaan, miten Suomi pitää itsensä maailmankartalla teknologian ja innovaatioiden turvin. Tilaisuuden juontaa toimittaja Kirsi Alm-Siira.

Terveydenhuollon hyvät ja huonot uutiset

Keskiviikko 17.7. klo 11:30, Antinkatu 5

Millaisia haasteita terveydenhuolto kohtaa tulevaisuuden Suomessa? Entä miten nuo haasteet voidaan ratkaista? Keskustelussa pohditaan valinnanvapauden, teknologiainvestointien ja yhteistyön merkitystä sote-Suomessa. Keskustelussa mukana muun muassa alivaltiosihteeri Päivi Nerg ja kansanedustaja Elina Lepomäki.

Hoidossa – Oletko turvassa?

Torstai 18.7. klo 17:30, Kaupungintalon piha, Hallituskatu 12

Millä tasolla on Suomen potilasturvallisuus, ja mitkä seikat siinä eniten kansalaisia huolestuttavat? Aiheesta keskustelevat muun muassa entinen peruspalveluministeri Osmo Soininvaara, ylilääkäri Eero Hirvensalo sekä Satakunnan sairaanhoitopiirin johtaja Ermo Haavisto.

Arvot, kaverit ja bisnes – yhteisyrittäjyydestä työelämän uusi suunta?

Perjantai 19.7. klo 11:30, BePop

Millaisia ovat tulevaisuuden yrittäjät? Yhteiskunnan tulee valmistautua työelämänmuutokseen ja sen myötä myös yrittämisen uusiin muotoihin. Keskustelussa mukana kansanedustaja Matias Marttinen. Tilaisuuden juontaa Kumppanian Jenni Rajahalme.

Syrjäyttääkö yhteiskunta rakenteillaan?

Perjantai 19.7. klo 14:30, Kaupungintalon piha, Hallituskatu 12

Päihderiippuvuus koskettaa suoraan tai välillisesti tuhansien suomalaisten arkea. Paneelissa tarkastellaan niitä yhteiskunnan mekanismeja, jotka pahimmillaan auttamisen sijaan syrjäyttävät avuntarvitsijoita. Keskustelua elävöittää Vankilateatteri. Tilaisuuden juontaa Kumppanian Jenni Rajahalme.

Kumppanialaisiin voi törmätä SuomiAreenassa koko viikon ajan, niin töiden kuin vapaa-ajan merkeissä. Jos bongaat jonkun meistä Porin keskustassa, tule nykäisemään hihasta ja vaihtamaan kuulumiset!

Antoisaa SuomiAreena-viikkoa!

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.