Terveysviestintä

Terveysviestintä – haluamme olla mukana rakentamassa terveempää tulevaisuutta

Terveysviestinnässä olemme omalla intohimosektorillamme. Olemme terveys- ja hyvinvointipalveluiden viestinnän kehittäjä henkeen ja vereen. Haluamme olla mukana rakentamassa terveempää tulevaisuutta viestinnän keinoin.

Olemme erikoistuneet sosiaali-, terveys- ja hyvinvointitoimialalle. Käsissämme syntyvät niin strategiset suuntaviivat kuin julkaisutkin. Kumppanialaisilla on kokemusta terveysviestinnästä 15 vuoden ajalta ja olemme nähneet alan muutoksen digitalisaatiossa.

Kun haluat tuottaa kohderyhmällesi ymmärrettävää ja laadukasta tietoa terveydestä, asiantuntijamme osaavat auttaa sinua. Tuotamme terveysviestintää muun muassa

  • kunnille ja muille julkisyhteisöille
  • sote-alan yrityksille
  • terveysteknologia- ja IT-yrityksille
  • terveys- ja hyvinvointialan yrityksille

Terveysviestinnässä tärkeää on sisällön oikeellisuus, ajankohtaisuus ja ymmärrettävyys. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä viestintä on taitolaji, jossa Kumppania on omimmillaan.

Terveysviestintä murroksessa

Teknologian kehittyminen ja terveysalan digitalisaatio haastavat perinteiset viestinnän kanavat ja periaatteet. Ajan hengen mukaan laadukkaalle terveysviestinnälle on kasvava tarve. Ihmiset janoavat kattavaa tietoa ja helppoa vertailua arkisissa palveluissa liittyen elintapoihin ja aktiivisuuteen.

Seuraamme sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan megatrendejä ja muutoshaasteita. Kerromme tarinoita alan toimijoista ja popularisoimme asiantuntijuutta kaikille ymmärrettävään ja tavoitettavaan muotoon.

Toimialamurrokset kuten soteuudistus ja uusiutuva työelämä tuovat oman mausteensa terveysviestintään. Olemme panostaneet alan sisältöihin ja kehittäneet terveys- ja hyvinvointiviestinnän sisältöpankin Twello+:n. Sisältöpankki tuottaa oikea-aikaista tietoa vastaanottajalle mieleisiin kanaviin.

Twellon sisältöjä tuottavat Kumppanian heimon eli yhteistyöverkostomme terveydenhuollon asiantuntijat. Aihealueet ovat monipuolisia ja kattavat koko elämän kirjon: liikunta, ravinto, mielenterveys ja tasapaino, sairaudet ja hoito, oireet, vaivat ja itsehoito sekä terveys ja hyvinvointi.

Twellon kautta pääset hyödyntämään luotettavaa terveystietoa helposti ja kustannustehokkaasti. Julkaisuvapaat aineistot ovat aina saatavilla sinua kiinnostavista aihealueista. Ohjeiden ja suositusten muuttuessa sisällöt päivitetään asianmukaisesti. Siten aineistot ovat aina ajan tasalla ja luotettavia.

Artikkeleissa on tuoreita ja asiantuntevia näkökulmia hyvään arkeen, uneen ja työhön. Sisällöistä saa vinkkejä ja ajankohtaista asiantuntemusta terveyden ylläpitämiseen ja omien voimavarojen tukemiseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka voimme auttaa teitä terveysviestinnässä.

Pia Hirvonen, +358 50 534 2795pia.hirvonen@kumppania.fi