Me, Verkosto

Kumppania törmäyttää teknologia- ja sotetoimijat

Luovuutta uuteen terveyteen ravistava LATAUS2018-innovaatiopäivä tukee paitsi Kumppanian myös koko maakunnan yhteistä kasvutavoitetta. Muuttuvaan sote-toimintaympäristöön tarvitaan palveluita, joita ei välttämättä vielä edes ole olemassa. Kokeneiden viestinviejien, sote-tulkkien, tarinavaikuttajien ja tunnelmamuotoilijoiden rooli korostuu uusilla terveyspalvelumarkkinoilla.

– Tulevaisuuden terveys- ja sosiaalipalveluiden menestyksessä tarvitaan yhteistyötä ja osaamisen jakamista yli sektori-, toimiala- ja yritysrajojen. Sote-alan yritykset ovat samanaikaisesti suurten murrosten kynnyksellä ja valtavien mahdollisuuksien äärellä, toteaa sosiaali- ja terveysalan toimialapäällikkö Terhi Tevameri Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta.

Yritykset ovat uuden tilanteen edessä. Miten luoda vaikuttavia tuotteita, palveluita tai toimintamalleja, jotka edistävät kaikkien tahojen päämääriä? LATAUS2018 herättelee ajattelemaan, mitä uudenlaiseen toimintaympäristöön siirtyminen voi sote-yrityksille mahdollistaa. Päivän aikana visioidaan poikkitieteelliset ratkaisut käytännönläheisiin haasteisiin.

– Satakunnassa on potentiaalia viemään hyvinvointialan innovaatioita maailmalle. LATAUS2018 kohtauttaa työhyvinvoinnin, hyvinvointiteknologian, senioriasumisen ja monen muun huipputoimijan osaamisen. Innovaatiopäivässä luodaan uusia ideoita, innostetaan kehittämään ja synnyttämään uutta, toteaa viestintätoimisto Kumppanian toimitusjohtaja Leena Roskala.

Perjantaina 26. tammikuuta järjestettävä LATAUS2018 on avoin kaikille terveys- ja hyvinvointipalveluiden kehittämisestä kiinnostuneille. Päivässä on mukana edustus noin viidestäkymmenestä organisaatiosta terveyden ja hyvinvoinnin, teknologian, palvelumuotoilun ja tutkimuksen toimialoilta. Kumppanian kanssa päivän järjestävät Työ- ja elinkeinoministeriö, ELY-keskus, Satakunnan Yrittäjät ja Satakunnan Kauppakamari.

Tapahtuma Facebookissa

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.