« takaisin referensseihin

Vitec Acute Oy

Kategoriat
Vitec Healthcare
Olemme työskennelleet jo useita vuosia Kumppanian kanssa intensiivisesti keskittyen yrityksemme brändin ja tuotteen viestin kirkastamiseen. Kumppaniassa osataan viestiä ja kirkastaa sanomaa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, mitä olemme saaneet heidän kanssaan aikaiseksi.

Vitec Acute Oy

Vitec Acute Oy on terveydenhuollon tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistoyhtiö ja osa Nasdaq Nordic -listalta löytyvää pohjoismaista ohjelmistoyhtiö Vitec Software Groupia. Olemme toimineet viteciläisten arjen viestinnän tukena ja asiantuntijoina jo useamman vuoden. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää ACUTE-potilastietojärjestelmän brändiä sekä viestintästrategian mukaisesti kirkastaa tuotteeseen liittyviä mielikuvia ja tarkoitusperiä.

Uudet verkkosivut, kuukausittainen uutiskirje, asiantuntijoiden esiin nostaminen, webinaarit ja asiakastapahtumat ovat esimerkkejä yhteisen tekemisemme tuloksista. Acusfääri-digilehti esittelee ACUTE Marketin tuotevalikoimaa ja partnereita terveydenhoitoalalla. Myös markkinointiviestinnän materiaalit ovat saaneet uuden ulkomuodon. Tuomme Vitecin viestintään sekä lisäarvoa että lisäresursseja viestintäkumppanuuden avulla.