« takaisin referensseihin

Vitec Acute Oy

Kategoriat
Vitec Acute Oy
Pitkäjänteinen yhteistyö Kumppanian kanssa on parantanut merkittävästi meidän ymmärrystämme siitä, mitä hyötyjä systemaattinen viestintä tuo vaikkapa tuotetarjoomaan tai työnantajamielikuvaan. Lisäksi on hienoa nähdä, miten joustavasti Kumppanian kanssa voi toimia digitaalista markkinointi- ja myyntiprosessia rakentaessa.

Vitec Acute Oy

Vitec Acute Oy on terveydenhuollon tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistoyhtiö ja osa Nasdaq Nordic -listalta löytyvää pohjoismaista ohjelmistoyhtiö Vitec Software Groupia. Olemme toimineet viteciläisten arjen viestinnän tukena ja asiantuntijoina useamman vuoden. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää Acute-potilastietojärjestelmän brändiä sekä viestintästrategian mukaisesti kirkastaa tuotteeseen liittyviä mielikuvia ja tarkoitusperiä.

Vuodesta 2014 jatkunut yhteistyö on vuosien saatossa syventynyt ja laajentunut. Kumppania on Vitecin ulkoistettu sisäinen viestintäosasto ja kiinteästi arjessa mukana tuomassa sekä lisäarvoa että lisäresursseja viestintäkumppanuuden avulla. Jatkuvaa sisällöntuotantoa tehdään muun muassa printtiin, verkkoon, tapahtumiin ja kampanjoihin. Sähköinen uutiskirje julkaistaan kuukausittain, ja somemanagerointi on käytännössä kokonaan kumppanialaisten vastuulla. Kumppanialaiset hoitavat myös yhteydenpitoa Ruotsissa sijaitsevan Vitec Groupin pääkonttorin Brand and Communications -osaston asiantuntijoiden kanssa.