Yhteistyön myötä asenne viestintään on muuttunut, ja se näkyy arjessamme positiivisesti. Kumppania on meille arjen kumppani, johon voi nojata ja luottaa monissa viestinnän haasteissa.

— Janne Vainio, toimitusjohtaja, Vitec Acute Oy

Vitec Acute Oy

Vitec Acute Oy on terveydenhuollon tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistoyhtiö ja osa Nasdaq Nordic -listalta löytyvää pohjoismaista ohjelmistoyhtiö Vitec Software Groupia. Olemme toimineet viteciläisten arjen viestinnän tukena ja asiantuntijoina jo useamman vuoden. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää ACUTE-potilastietojärjestelmän brändiä sekä viestintästrategian mukaisesti kirkastaa tuotteeseen liittyviä mielikuvia ja tarkoitusperiä.

Uudet verkkosivut, kuukausittainen uutiskirje, asiantuntijoiden esiin nostaminen, webinaarit ja asiakastapahtumat ovat yhteisen tekemisen tuloksia. Acusfääri-digilehti esittelee ACUTE Marketin tuotevalikoimaa ja partnereita terveydenhoitoalalla. Myös markkinointiviestinnän materiaalit ovat saaneet uuden ulkomuodon. Tuomme Vitecin viestintään sekä lisäarvoa että lisäresursseja viestintäkumppanuuden avulla.

Lue Vitec Acute Oy:n toimitusjohtaja Janne Vainion ajatuksia viestintäkumppanuuden hyödyistä.

Vitec ACUTE Oy Viestintäkumppanuus
Kolme erilaista ACUTE-rolluppia, Kumppania referenssi