« takaisin referensseihin

Vitec Acute Oy

Kategoriat
Vitec Acute Oy
Olemme työskennelleet jo useita vuosia Kumppanian kanssa intensiivisesti keskittyen yrityksemme brändin ja tuotteen viestin kirkastamiseen. Kumppaniassa osataan viestiä ja kirkastaa sanomaa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, mitä olemme saaneet heidän kanssaan aikaiseksi.

Vitec Acute Oy

Vitec Acute Oy on terveydenhuollon tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistoyhtiö ja osa Nasdaq Nordic -listalta löytyvää pohjoismaista ohjelmistoyhtiö Vitec Software Groupia. Olemme toimineet viteciläisten arjen viestinnän tukena ja asiantuntijoina useamman vuoden. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää Acute-potilastietojärjestelmän brändiä sekä viestintästrategian mukaisesti kirkastaa tuotteeseen liittyviä mielikuvia ja tarkoitusperiä.

Vuodesta 2014 jatkunut yhteistyö on vuosien saatossa syventynyt ja laajentunut. Kumppania on Vitecin ulkoistettu sisäinen viestintäosasto ja kiinteästi arjessa mukana tuomassa sekä lisäarvoa että lisäresursseja viestintäkumppanuuden avulla. Jatkuvaa sisällöntuotantoa tehdään muun muassa printtiin, verkkoon, tapahtumiin ja kampanjoihin. Sähköinen uutiskirje julkaistaan kuukausittain, ja somemanagerointi on käytännössä kokonaan kumppanialaisten vastuulla. Kumppanialaiset hoitavat myös yhteydenpitoa Ruotsissa sijaitsevan Vitec Groupin pääkonttorin Brand and Communications -osaston asiantuntijoiden kanssa.