Samlink, a Cognizant Company

Kumppanialla on iso rooli Samlinkin viestinnässä. Yhteistyömme on ideointia, kokonaisviestinnän kehittämistä ja meidän omien viestintäosaajien sparrausta. Lisäkädet ovat tarpeelliset, ja Kumppanian rooli ulottuukin projektin johtamisesta oikolukuun.

— Ella Winqvist, asiantuntija, markkinointi

Samlink, a Cognizant Company

Samlink on finanssialan asiantuntija. Cognizantin, eli yhden maailman suurimmista IT-jäteistä, omistama Samlink luotsaa alan tulevaisuutta, teknologioita ja sääntelyä sekä kehittää alan palveluita ja asiakaskokemusta. Me Kumppaniassa sanoitamme ja kuvitamme esimerkiksi lohkoketjujen, robotisaation ja biometrisen tunnistamisen uusia tuulia finanssialan asiakkaiden tarpeisiin muun muassa LINKS!– ja Luotsaus-sidosryhmäjulkaisuissa.

Kumppanuuden keskiössä on vankka tulevaisuusajattelu ja vahva tahto kehittyä. Samlinkin ja Kumppanian jo vuodesta 2011 jatkunut yhteistyö lähti liikkeelle monikielisen vuosikertomuksen konseptoinnista ja toteuttamisesta. Yritysviestintä ja hallittu brändi tukevat Samlinkin vahvaa osaamista ja auttavat konsernin keskeisimpien tavoitteiden kuvaamisessa. Kumppanuuteen on matkan varrella kuulunut muun muassa strategisen, taktisen ja operatiivisen viestinnän suunnittelua ja toteutusta, finanssialan regulaatioiden ymmärrystä ja saavutettavuusdirektiivin edellyttämien muutosten tekemistä. Kumppanian asiantuntijat ovat tiiviisti mukana Samlinkin arjen viestinnässä.