« takaisin referensseihin

Oy Samlink Ab

Kategoriat
Oy Samlink Ab
Kumppanian kanssa kimurantitkin viestinnän kuviot aukeavat nopeasti. Heillä on taito kuunnella asiakasta ja löytää olennainen sanojen sekamelskasta ohjaten asiakas itse oivaltamaan, tai tarvittaessa kirkastaa tavoite yhdessä asiakkaan kanssa. Palaverit ja työpajat Kumppania johtaa ammattitaidolla, niin että kaikki asiat saadaan varmasti käsiteltyä. Kumppania on ammattitaitoinen ja positiivista energiaa säteilevä luottokumppani!

Oy Samlink Ab

Samlink on kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Kyndrylin, eli yhden maailman suurimmista IT-jäteistä, omistama Samlink luotsaa alan tulevaisuutta, teknologioita ja sääntelyä sekä kehittää alan palveluita ja asiakaskokemusta. Me Kumppaniassa sanoitamme ja kuvitamme esimerkiksi lohkoketjujen, robotisaation ja biometrisen tunnistamisen uusia tuulia finanssialan asiakkaiden tarpeisiin muun muassa sidosryhmäjulkaisuissa ja henkilöstölehdessä.

Kumppanuuden keskiössä on vankka tulevaisuusajattelu ja vahva tahto kehittyä. Samlinkin ja Kumppanian jo vuodesta 2011 jatkunut yhteistyö lähti liikkeelle monikielisen vuosikertomuksen konseptoinnista ja toteuttamisesta. Yritysviestintä ja hallittu brändi tukevat Samlinkin vahvaa osaamista ja auttavat keskeisimpien tavoitteiden kuvaamisessa. Kumppanian kanssa viestintä on Samlinkissa saatu osaksi strategista ajattelua, brändiä ja mielikuvaa. Työtä on tehty myös sosiaalisen median kanavissa, joista esimerkkinä Samlink on ajatusjohtajuus- ja työnantajamielikuvapostauksilla saatu nostettua LinkedInissä suomalaisten yrityssivujen TOP 1000 -listalla erinomaisille pistesijoille. Kumppanian asiantuntijat ovat tiiviisti mukana Samlinkin arjen viestinnässä.