« takaisin referensseihin

Samlink – A Kyndryl Company

Kategoriat
Samlink – A Kyndryl Company
Samlinkin ja Kumppanian välinen yhteistyö alkoi jo vuonna 2011. Tällä hetkellä viestintäkumppanuutemme jatkuu vahvempana kuin koskaan. Kumppania on meille strateginen partneri viestinnän asioissa, aina strategiselta tasolta monipuolisiin käytännön toteutuksiin. Yhteistyö on ketterää, oivaltavaa, erittäin idearikasta ja toteutus nopeaa ja laadukasta. Yhteistyö on saumatonta, lisäksi koko Kumppanian tiimi on täynnä huippuammattilaisia.

Samlink – A Kyndryl Company

Samlink erottuu finanssialan IT-innovaatioiden ja palveluiden kehityksen kärjessä. Kyndrylin, maailman johtavan IT-infrastruktuurin tuottajan, omistama Samlink määrittelee infomaatioteknologian tulevaisuuden suuntaviivat ohjaten pankkipalveluiden progressiivista modernisointia ja tietoturvan parantamista. Vuodesta 2011 Kumppanian kanssa rakennettu yhteistyö on luonut pohjan monipuoliselle kehitykselle, joka kattaa kaiken Samlinkin omasta mediasta strategiseen viestintään ja brändinhallintaan.

Kumppanian avulla Samlink viestii strategisia tavoitteitaan ja vankkaa asiantuntemustaan tehokkaasti ja selkeästi. Kumppanian rooli Samlinkin ulkoistettuna viestintäosastona mahdollistaa johdonmukaisen ja tavoitteellisen viestinnän, jossa strategia toimii kaiken toiminnan ytimessä. Finanssialan jatkuva kehitys, regulaatiot, pankkipalveluiden muutokset sekä mainframe- ja pilviteknologiat ovat tulleet kumppanialaisillekin tutuiksi vuosien varrella. Nopeasti kansainvälistyvän Samlinkin sisällöt tehdään ainoastaan englanniksi. Sosiaalisen median strategia, erityisesti LinkedInissä, on merkittävästi parantanut Samlinkin työnantajamielikuvaa ja asemaa ajatusjohtajana.

Samlink hyötyy Kumppanian viestinnän asiantuntemuksesta lisäarvon ja lisäresurssien tuojana. Innovatiivisten ratkaisujen yhteiskehittäminen tukee sekä päivittäistä viestintää että Samlinkin strategisia tavoitteita. Kumppanian ylpeydenaiheena on vahva ja tuloksellinen yhteistyö Samlinkin kanssa – yhteistyössä tuemme heidän kasvuaan ja menestystään finanssialan jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.