« takaisin referensseihin

Oy Samlink Ab

Kategoriat
Samlink
Kumppanian kanssa kimurantitkin viestinnän kuviot aukeavat nopeasti. Heillä on taito kuunnella asiakasta ja löytää olennainen sanojen sekamelskasta ohjaten asiakas itse oivaltamaan, tai tarvittaessa kirkastaa tavoite yhdessä asiakkaan kanssa. Palaverit ja työpajat Kumppania johtaa ammattitaidolla, niin että kaikki asiat saadaan varmasti käsiteltyä. Kumppania on ammattitaitoinen ja positiivista energiaa säteilevä luottokumppani!

Oy Samlink Ab

Samlink on kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Kyndrylin, eli yhden maailman suurimmista IT-jäteistä, omistama Samlink luotsaa alan tulevaisuutta, teknologioita ja sääntelyä sekä kehittää alan palveluita ja asiakaskokemusta. Me Kumppaniassa sanoitamme ja kuvitamme esimerkiksi lohkoketjujen, robotisaation ja biometrisen tunnistamisen uusia tuulia finanssialan asiakkaiden tarpeisiin muun muassa sidosryhmäjulkaisuissa ja henkilöstölehdessä.

Kumppanuuden keskiössä on vankka tulevaisuusajattelu ja vahva tahto kehittyä. Samlinkin ja Kumppanian jo vuodesta 2011 jatkunut yhteistyö lähti liikkeelle monikielisen vuosikertomuksen konseptoinnista ja toteuttamisesta. Yritysviestintä ja hallittu brändi tukevat Samlinkin vahvaa osaamista ja auttavat konsernin keskeisimpien tavoitteiden kuvaamisessa. Kumppanuuteen on matkan varrella kuulunut muun muassa strategisen, taktisen ja operatiivisen viestinnän suunnittelua ja toteutusta, finanssialan regulaatioiden ymmärrystä ja saavutettavuusdirektiivin edellyttämien muutosten tekemistä. Kumppanian asiantuntijat ovat tiiviisti mukana Samlinkin arjen viestinnässä.