« takaisin referensseihin

Samlink – A Kyndryl Company

Kategoriat
Samlink – A Kyndryl Company
Samlinkin ja Kumppanian välinen yhteistyö alkoi jo vuonna 2011. Tällä hetkellä viestintäkumppanuutemme jatkuu vahvempana kuin koskaan. Kumppania on meille strateginen partneri viestinnän asioissa, aina strategiselta tasolta monipuolisiin käytännön toteutuksiin. Yhteistyö on ketterää, oivaltavaa, erittäin idearikasta ja toteutus nopeaa ja laadukasta. Yhteistyö on saumatonta, lisäksi koko Kumppanian tiimi on täynnä huippuammattilaisia.

Samlink – A Kyndryl Company

Samlink on kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Kyndrylin, eli yhden maailman suurimmista IT-jäteistä, omistama Samlink luotsaa alan tulevaisuutta, teknologioita ja sääntelyä sekä kehittää alan palveluita ja asiakaskokemusta. Me Kumppaniassa sanoitamme ja kuvitamme esimerkiksi lohkoketjujen, robotisaation ja biometrisen tunnistamisen uusia tuulia finanssialan asiakkaiden tarpeisiin muun muassa sidosryhmäjulkaisuissa ja henkilöstölehdessä.

Kumppanuuden keskiössä on vankka tulevaisuusajattelu ja vahva tahto kehittyä. Samlinkin ja Kumppanian jo vuodesta 2011 jatkunut yhteistyö lähti liikkeelle monikielisen vuosikertomuksen konseptoinnista ja toteuttamisesta. Yritysviestintä ja hallittu brändi tukevat Samlinkin vahvaa osaamista ja auttavat keskeisimpien tavoitteiden kuvaamisessa. Kumppanian kanssa viestintä on Samlinkissa saatu osaksi strategista ajattelua, brändiä ja mielikuvaa. Työtä on tehty myös sosiaalisen median kanavissa, joista esimerkkinä Samlink on ajatusjohtajuus- ja työnantajamielikuvapostauksilla saatu nostettua LinkedInissä suomalaisten yrityssivujen TOP 1000 -listalla erinomaisille pistesijoille. Kumppanian asiantuntijat ovat tiiviisti mukana Samlinkin arjen viestinnässä.