Fimlab Laboratoriot Oy

Fimlab Laboratoriot Oy on Suomen suurin laboratorioalan yritys. Fimlab tuottaa laboratoriopalveluita sekä laboratorioalan koulutusta ja tutkimusta useiden sairaanhoitopiirien ja muun julkisen terveydenhuollon tarpeisiin. Fimlabilla on yli 115 toimipistettä ja asiakkaina toista miljoonaa suomalaista. 

Fimlabin sydän ja ydin niin tekemisessä kuin viestinnässä on asiakaskohtaaminen ja hyödyllisimmän tiedon tarjoaminen kaikissa tilanteissa kaikille sidosryhmille.   

Viestinnän kehittämistarpeen taustalla vaikuttivat muun muassa digitalisaatio ja tuotannon automatisointi, toiminta markkinoilla sekä osaavan työvoiman riittävyys ja integraatiot. Tuemme asiakkaan sisäistä viestintää, ammattilaisviestintää ja työnantajamielikuvaa. Sisäisen viestinnän osalta kehitämme yhtenäistä toiminta- ja yrityskulttuuria henkilökuntaa osallistaen, tärkeimpänä työkaluna kuukausittain julkaistava henkilöstölehti. Ammattilaisviestinnän kohderyhmänä ovat sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto ja yksityiset lääkäriasemat. Työnantajamielikuvaa työstämme muun muassa työpäiväkokemuksen, arvojen ja lupausten pohjalta. 

Fimlab Henkilostolehti Referenssi Kumppania
Fimlab ilmoitus Referenssi Kumppania
Fimlab Juliste Referenssi Kumppania
Fimlab Nopsa Rollup Referenssi Kumppania