Fimlab Laboratoriot Oy

Fimlab Laboratoriot Oy on Suomen suurin laboratorioalan yritys. Fimlab tuottaa laboratoriopalveluita sekä laboratorioalan koulutusta ja tutkimusta useiden sairaanhoitopiirien ja muun julkisen terveydenhuollon tarpeisiin. Fimlabilla on toista sataa toimipistettä ja asiakkaina mm. sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto, yksityiset lääkäriasemat ja yksityislääkärien potilaat.

Fimlabin sydän ja ydin niin tekemisessä kuin viestinnässä on asiakaskohtaaminen ja hyödyllisimmän tiedon tarjoaminen kaikissa tilanteissa kaikille sidosryhmille.

Kumppanian ja Fimlabin tiet kohtasivat syksyllä 2017. Yhteistyömme alkoi tarvemäärittelyllä johdon ja viestinnän kanssa. Viestinnän kehittämistarpeiden taustalla vaikuttivat muun muassa digitalisaatio ja tuotannon automatisointi, toiminta markkinoilla sekä osaavan työvoiman riittävyys ja integraatiot. Fimlab ja koko toimiala olivat jo tuolloin megatrendien, markkinamuutosten ja asiakasodotusten muutosten ja myllerrysten keskellä.

– Kumppanian toimialaosaaminen on hyödyllistä. Kumppanissa nappaatte niin hyvin ideoista kiinni ja toteutatte asiat tyylillä ja taidolla. Projektinhallinta, sisällöntuotanto ja graafinen suunnittelu ovat ensiluokkaista, sanoo Fimlabin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jutta Rekimies.

Yhteistyön alussa loimme yhteisen kuvan viestinnän kehitykselle ja äänensävylle. Vuosien varrella tekeminen on tiivistynyt Fimlabin laajentuessa ja ottaessa käyttöön uusia teknologioita ja palveluinnovaatioita. Myös koronapandemialla on ollut vaikutus tiedottamisen lisääntyneeseen tarpeeseen.

– Mielellämme olemme tukeutuneet Kumppanian apuun projektien viestinnässä ja yhteisen yrityskulttuurin rakentamisessa, paitsi suunnitteluvaiheessa niin myös konkreettisessa viestinnässä. Yhteistyö on ollut saumatonta, tavoitteellista ja asiakasymmärrys huippuluokkaa, kertoo Rekimies.

Tuemme asiakkaan sisäistä viestintää, ammattilaisviestintää ja työnantajamielikuvaa. Sisäisen viestinnän osalta kehitämme yhtenäistä toiminta- ja yrityskulttuuria henkilökuntaa osallistaen, tärkeimpänä työkaluna kuukausittain julkaistava henkilöstölehti. Ammattilaisviestinnän kohderyhmänä ovat sairaalat, terveyskeskukset, työterveyshuolto ja yksityiset lääkäriasemat. Työnantajamielikuvaa työstämme muun muassa työpäiväkokemuksen, arvojen ja lupausten pohjalta.

Jutta Rekimies kiittelee ja suosittelee Kumppanian tekemistä.
– Kumppania on minun luotettava viestintätiimini, jonka apuun ja osaamisen voin sataprosenttisesti luottaa. Olemme saaneet yhdessä paljon aikaiseksi positiivisessa ja innovatiivisessa hengessä.

Fimlab Henkilostolehti Referenssi Kumppania
Fimlab ilmoitus Referenssi Kumppania
Fimlab Juliste Referenssi Kumppania
Fimlab Nopsa Rollup Referenssi Kumppania