Sote- ja hyvinvointialan oma viestintätoimisto

Jutellaanko viestinnästä?

Hyvä viestintä vauhdittaa matkaa kohti tavoitteita. 

Varaa kanssamme maksuton puolituntinen, ja puhutaan sinulle tärkeistä viestinnän aiheista. Voit ilman sitoutumuksia ja kustannuksia vaihtaa ideoita asiantuntijamme kanssa, kysyä vinkkejä, neuvoja tai ratkaisuehdotuksia.

Viestinnän juttukumppanisi

Pia ja Leena ovat sote- ja hyvinvointiviestinnän rautaisia asiantuntijoita, joilla riittää näkemystä ja kokemusta sekä innovatiivisia ratkaisuja. Käytä tämä ainutlaatuinen tilaisuus hyödyksesi ja varaa rohkeasti aika – takaamme mukavan ja inspiroivan juttutuokion.    

Pian matkassa riittää näkemystä, joista syntyy nopeasti tekoja. Pia on toiminnan nainen, joka innostuu kehittämisestä, sparraamisesta ja isoihin kokonaisuuksiin vaikuttamisesta. Tämä tulevaisuuden tutkimisesta kiinnostunut viestintävelho ymmärtää tulevaisuuden tarpeita ja tämän päivän tekoja. Sote-, hyvinvointi- ja kuntasektorin asiantuntijana Pia vastaa myös Kumppanian myynnin, markkinoinnin ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Ihmisistä kiinnostuneella yrittäjällä on kyky havainnoida ihmisiä, huomata piiloon jäävät seikat ja hyödyntää verkostoja timanttisella ammattitaidolla.

Pia Hirvonen

johtava asiantuntija, partneri

”Ammattimainen, luotettava, selkeä ja oikein kohdennettu viestintä vie kohti tavoitteita.”

Leena on rautainen osaaja, joka on omimmillaan rajapinnalla, jossa työntekijänäkökulma ja asiakaskokemus kohtaavat. Yrittäjänä Leena ymmärtää laaja-alaisesti viestinnän tarttumapinnan liiketoimintaan. Kumppanian johtamisen lisäksi hän toimii asiakkaiden johdon apukätenä ja on mukana ratkaisemassa arjen haasteita, myös kriiseissä, viestinnän keinoilla. Brändien, strategioiden ja organisaatiokulttuurien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä Leenan erikoisalaa ovat asiakas- ja henkilöstömediat – kanavat, joiden kautta välitetään kohderyhmiä kiinnostavia tarinoita.

Leena Roskala

toimitusjohtaja, partneri

”Kaikki lähtee siitä, millaisen tunteen brändi välittää asiakkailleen tai työntekijöilleen.”

Olemme palvelleet sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä ja organisaatioita jo lähes 20 vuoden ajan erilaisissa viestinnän haasteissa. Tunnemme toimialan trendit ja muutokset. Intohimomme on olla mukana rakentamassa terveempää tulevaisuutta viestinnän keinoin.

#ElämästäParempaa

PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

Myös heidän kanssaan olemme tehneet vaikuttavaa viestintää.

 
Jokainen tarina
ansaitsee tulla ymmärretyksi

Kiinnostaisiko sittenkin pieni viestintäsparraus? Tee ajanvaraus alla olevan painikkeen kautta. Jos et halua varata aikaa, voit laittaa meille viestiä. Muista laittaa myös uutiskirje tilaukseen!