Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

Kumppania tuntee hyvin PP-Laskennan toimialan, tavat ja historian. Yhteyshenkilömme ovat osanneet sparrata meitä viestinnän kentällä oikeaan suuntaan sekä olleet apunamme ja lisäkäsiparina monissa käytännön toteutuksissa. Raikas graafinen ilmeemme on myös peräisin Kumppanialta. Olemme saaneet iloisen kanssakäymisen muodossa nopeaa ja asiantuntevaa apua kaikissa tarpeissamme, siitä iso kiitos!

— Heidi Katajamäki, toimistopäällikkö, Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

PP-Laskenta on valtakunnallisesti toimiva taloushallinnon palvelukeskus, jonka noin 70 ammattilaista tuottavat taloushallinnon ja viranomaisraportoinnin palveluja pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille finanssialan toimijoille. 

Olemme tukeneet PP-Laskentaa omaksi yrityksekseen siirtymisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla heille uuden visuaalisen ilmeen ja verkkosivut. Sisäisen viestinnän osalta olemme konsultoineet muun muassa intranetin rakentamisessa. PP-Laskennan strategian visualisointi, kuvamaailma valokuvineen sekä säännöllisesti julkaistava uutiskirje ovaosa uudistettua viestintää, jota toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssaVuonna 2017 alkanut yhteistyö jatkuu edelleen. 

PP-Laskenta Verkkosivut Referessi Kumppania
PP-Laskenta Strategia Referessi Kumppania
PP-Laskenta Rollup Referenssi Kumppania