Asiakastarinat, Brändi, Kumppanuus, Projektinhallinta, Sisällöntuotanto ja julkaisut, Terveysviestintä, Verkkosivut, Viestinnän strategia ja suunnittelu

Viestintäkumppanuus brändin kehittämisen tukena – Vitec Acute Oy

Kumppania on toiminut jo vuosia  Vitec  Acute  Oy:n viestintäkumppanina. Vitec Acute Oy on terveydenhuollon tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistoyhtiö ja osa pohjoismaista ohjelmistoyhtiö Vitec Software Groupia.

Viestintäyhteistyön yksi kärkitavoitteista  on  kehittää ACUTE-potilastietojärjestelmän  brändiä ja vahvistaa tuotteeseen liittyviä mielikuvia.  ACUTE-potilastietojärjestelmä soveltuu lääkäriasemille, työterveyshuoltoon, erikoissairaanhoitoon ja terapiaan niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Kumppanialaisilla on kyky nähdä selkeästi vahvuutemme ja sanoittaa ne ymmärrettävään muotoon.

Arjen tekeminen koostuu sparraamisesta,  yhdessä pallottelusta  ja  sisäisen sekä ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Jatkuvaa sisällöntuotantoa tehdään  muun muassa printtiin, verkkoon, tapahtumiin ja kampanjoihin.

– Kumppania viestintäkumppanina on meille nimenomaan viestinnän asiantuntija, joka kirkastaa viestintätekoja ja markkinointia myynnin näkökulmasta. Kumppanialaisilla on kyky nähdä selkeästi vahvuutemme ja sanoittaa ne ymmärrettävään muotoon, summaa Vitec Acute Oy:n toimitusjohtaja Janne Vainio. 

Viestintäkumppanuus on molemminpuolista luottamusta

Vuosien saatossa tekeminen on syventynyt ja laajentunut. Voidaan sanoa, että Kumppania on Vitecin ulkoistettu sisäinen viestintäosasto ja tiukasti arjessa mukana. Hyvä ja toimiva kumppanuus syntyy luottamuksesta, avoimuudesta ja yhteisestä ymmärryksestä puolin ja toisin. Kumppanian päässä asiakasvastaavan roolissa on Nina Toivola ja Ninan kanssa tiimissä vahvoina osaavina tekijöinä Tytti Wallenius ja Kaisu Aarno-Kaisti

Hyvä kumppani katsoo perään ja huolehtii kokonaisuudesta kuin omastaan.

– Luottamus henkilöityy vääjäämättä ja ihmisten pysyvyys vahvistaa sitä. On tärkeää, että pidetään kiinni sovituista ja asiat tapahtuvat systemaattisesti. Alallamme viestinnässä pitää olla sensitiivisyyttä – meille on suuri merkitys, että Kumppania tuntee ja ymmärtää sosiaali- ja terveysalaa moninaisesti. Asiat sujuvat hyvin silloinkin, kun itse emme välttämättä tiedä tarkkaan mitä halutaan. Hyvä kumppani katsoo perään ja huolehtii kokonaisuudesta kuin omastaan, kiittää Janne Vainio.

Viestintäkumppanuus on jatkuvaa yhteistyötä – yhteistä arjen sujuvoittamista ja tulevaisuuden rakentamista.

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.