Terveysviestintä, Twello+

Kumppanian Twello+ valloittaa kansainväliset markkinat

Kumppanian Twello+ tekee terveyden edistämisestä inspiroivaa! Milleniaalisukupolvi haluaa korostetusti omaan ikäänsä, sukupuoleensa, elämäntyyliinsä, perimäänsä ja työhönsä sopivia tietoja, taitoja ja ideoita, joiden avulla tehdä omaan terveyteensä myönteisesti vaikuttavia valintoja. Tämä on myös laajempi kuluttajatrendi ja kehityksen suunta.

Me uskomme, että lähitulevaisuudessa digitaaliset palvelut ovat arkea kaikille. Twello+-aineistopankin myötä terveyden edistämisestä tulee helppoa, halpaa ja nopeaa. Omien valintojen terveysvaikutukset on helpompi tunnistaa, kun niistä saa luotettavaa tietoa vaikkapa puhelimen sovellukseen. Samalla pienten muutosten tekeminen helpottuu eikä tietoa ja kokemuksia tarvitse etsiä epämääräisiltä keskustelupalstoilta.

– Twello+ vahvistaa terveydenhuollon ja kansalaisen välistä yhteistyötä. Ihmiset haluavat entistä paremmat mahdollisuudet hallita omaa terveyttään ja siihen vaikuttavia taustatekijöitä, ja heille pitää antaa siihen mahdollisuus. Yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja elämänhallinta korostuvat koko ajan enemmän, Kumppanian toimitusjohtaja Leena Roskala kertoo tuotekehityksen taustoista.

Jo tällä hetkellä Twello+-aineistopankin sisällöt soveltuvat muun muassa

  • sosiaalisen markkinoinnin kampanjoihin
  • käyttövalmiiksi sisällöiksi uutiskirjeisiin ja sosiaalisen median kanaviin
  • personoitujen hoito- ja palvelupolkujen rakentamiseen terveydenhuollon eri tasoilla
  • asiakaskokemuksen kehittämiseen terveys- ja hyvinvointialalla sekä mediassa.

Twello+ on kansainvälisesti kilpailukykyinen

Kumppanian tavoitteena on olla globaali terveys- ja hyvinvointimediayhtiö, joka tuottaa nykyaikaisia mediasisältöjä ja -konsepteja terveys- ja hyvinvointipalveluja tarjoavien organisaatioiden ja brändien aitoihin tarpeisiin.

– Kumppanian kansainvälisesti kiinnostavat ja kilpailukykyiset tuotteet pohjautuvat aina oikeaan ja luotettavaan terveys- ja hyvinvointitietoon. Korkean laadun ansiosta Twello+ vastaa myös lääketieteen ja hyvinvointialan kovien ammattilaisten ja asiantuntijoiden tarpeisiin, korostaa Kumppanian johtava asiantuntija Pia Hirvonen.

Kansainvälisesti kestävään toimintaan uskoo myös Business Finland, joka on myöntänyt merkittävän rahoituksen Twello+:n jatkokehittämiseen. Toukokuulle 2021 jatkuvan hankkeen jälkeen Kumppanialla on valmis kansainvälisille markkinoille skaalautuva ja markkinoilla jo testattu digitaalinen viestintäratkaisupalvelu terveys- ja hyvinvointialalle. Lisäksi kasvatamme heimoverkostoamme ja vahvistamme hallitustamme kansainvälisen liiketoiminnan mahdollistamiseksi.

– Tavoitteena on, että tiimillämme on johtava asiantuntemus kunnianhimoisten vaikuttavuustavoitteiden asettamisessa ja niiden saavuttamisen mittaamisessa. Myös Twello.fi-sivustoa ja -käyttöliittymää kehitetään merkittävästi – tarkoitus on, että jatkossa sisältöä on saatavilla yhä monipuolisemmin, myös englanninkielisenä ja esimerkiksi kuva- ja videomuodossa, Leena Roskala kertoo.

Twello+ tutuksi! Lue lisää tuotteesta ja kysy meiltä. 

Arkistot

Uutiskirje

Kerromme kavereille, miten viestintä tekee elämästä parempaa.